losse mindfulness & meditatie workshops

meer doen met meditatie

Misschien heb je een eerste (mindfulness)cursus gedaan, of mediteer je al een tijdje via een app, youtube video’s of een boek.. Je weet wat meditatie is, en wat het voor jou persoonlijk doet. En nu?

Er ligt een nieuwe wereld voor je open, er zijn zoveel verschillende manieren om te mediteren en zoveel manieren waarop je het toe kan passen! Ter inzicht, ontspanning, heling… Een eerste cursus is eigenlijk net alsof je je teen in het water hebt gedoopt, de boel in beweging hebt gebracht.

Daarom geef ik workshops, stiltedagen en masterclasses. Om je verder te brengen dan die basis. Begeleid, omdat dat vaak zoveel makkelijker gaat dan wanneer je in je eentje bezig bent. Van korte cursussen met het begin, tot langere verdiepende dagen. 

Het aanbod wisselt, dus houd de site in de gaten!

Voorjaar 2019

een dag voor jezelf
Zondag 7 april
tijd 11:00 – 16:00

Meditatie Basics
Woensdagavond 24 april
tijd: 19:30 – 22:00

Klik hier voor de basiscursussen

Nieuwe workshops volgen, stuur me een bericht als je daarvan op de hoogte wilt worden gehouden!

een avond voor jezelf…

Een warme mix van meditatie, visualisatie en zachte yoga.

“Winter is de tijd van bij jezelf zijn, jezelf koesteren. Om van daaruit weer te kunnen stralen.”

Ik neem je mee naar rust en verstilling, warme dekens en kaarslicht. Met een combinatie van meditatie, visualisatie en zachte yoga. Een avond lang weer in contact staan met jezelf, aandacht kunnen geven aan wat er nu is. Een avond energie opladen, zodat je er daarna weer tegenaan kunt!

In alle drukte heb je af en toe stilte nodig om op te merken hoe het echt met je is. Deze avond geeft je de ruimte, de tijd, de sfeer en het gereedschap om er voor jezelf te zijn. Daardoor weet je ook beter welke dingen jij de komende tijd nodig hebt.

Heel geschikt voor mensen in een winterdip, als je veel piekert, erg drukt bent, kritisch op jezelf of voor een moeilijke beslissing staat.

een avond voor jezelf


Datum: Woensdag 13 februari
Tijd: 19:30 – 22:00
Locatie: Workship, De Ceuvel 
Prijs: €25,-

Nieuwe data volgen, stuur me een bericht als je daarvan op de hoogte wilt worden gehouden!

Meditatie Basics

Tevens proefles mindfulness cursus
Ben je nieuwsgierig naar Mindfulness of Meditatie, maar heb je geen idee wat het is of waar je dan aan begint? Zit je te denken aan een 8-weekse cursus, maar wil je eerst weten of het klikt?

Kom dan naar deze avond, probeer het uit en stel je vragen. Zo ontdek je of het bij je past en krijg je een goede basis. Ook als je daarna er zelf mee aan de slag gaat met apps, youtube of live-bijeenkomsten.

Je leert deze avond de grondbeginselen van meditatie. Wat het is, wat het niet is (ook heel leerzaam). Door middel van theorie, maar vooral door het die avond onder begeleiding te doen. Met de basismeditaties die je uitprobeert kan je daarna thuis direct verder. 

Mocht je na deze avond besluiten om een 8-weekse cursus bij me te gaan volgen, dan krijg je de kosten van deze avond weer terug. 

Meditatie Basics

Datum: Woensdagavond 24 april
19:30 – 21:30
Locatie: Workship, De Ceuvel
Kosten: €25,-

(de kosten krijg je terug als je je daarna inschrijft voor een Mindfulnesstraining)

 

Miniretraite: een dag voor jezelf 

Deze dag is voor jou. Een dag om bij jezelf te komen. Om te luisteren naar wat er in je speelt, wat er om aandacht vraagt. 
Een dag in stilte, waarin ik je begeleid met meditaties uit de mindfulness in combinatie met zachte yoga. Daarnaast verzorg ik je met een eerlijke lunch en mooie natuur zodat je echt nergens aan hoeft te denken…

Zo’n dag brengt je weer in balans, het versterkt je basis en keuzen worden helder. Dat maakt dat je daarna met hernieuwde energie de lente in kan, kan laten opbloeien wat in je zit!

De dag is heel geschikt voor mensen in een winterdip, maar ook als je onder spanning staat, jezelf voorbij loopt, jezelf beter wilt leren kennen of voor iets moeilijks staat… 

P.S.: deze dag is ook een heel goede ‘opfrisser’ als je ooit een mindfulness cursus hebt gedaan!

een dag voor jezelf

Zondag 7 april
Tijd: 11:00 – 16:30
Locatie: Wijkgebouw Schellingwoude
Kosten: €55,-

let op: nog maar 1 plaats vrij!

mindfulness stiltedag locatie in de natuur

“Erg fijn! Hele leuke, relaxte sfeer. Ik mediteerde al een tijdje, maar nooit met een trainer. Doordat je je ervaringen nu bespreekt met anderen dingen, zie je dat iedereen tegen dezelfde dingen aanloopt en wordt het nog helderder. “

Sander Stam

“Had echt het gevoel dat je me door verschillende stadia van denken, voelen en zijn faciliteerde. Bijzonder hoe er in korte tijd zoveel kan gebeuren. Ook geeft het me op emotioneel vlak meer scherpte. Alsof je nieuwe lenzen in doet die weer beter passen. “

Marien

kom bij het gratis online ‘Meditatiecafe’

Voor iedereen die meer wil met meditatie of mindfulness: word lid van het gratis online Meditatiecafé! Laat je inspireren door anderen, wissel ervaringen uit, stel vragen. Wat samen mediteren is veel makkelijker…

voor jou: Winter(dip)tips!

Voor nieuwe inspiratie in de winter: mindfulness winterdip-tips. Met mooie ideeën, oefeningen en een meditatie om mindful de winter door te komen…

selfcompassion opens the heart for all beings
Locatie

De Ceuvel
Korte Papaverweg 2L
1032 XS Amsterdam

Contact

mindfulness@ankewijnja.nl
+31 (0)621546663